BELANGRIJKE INFORMATIE

null

Nieuwe schoonmaakharten!

Wij heten de volgende medewerkers van harte welkom bij Vierschoon:

Marieta

Alyssa

Dounia

Evy

null

 Jubilea / Verjaardagen

 

Jarigen, van harte gefeliciteerd!

 

Nancy Rappoldt – Kaffa 1 juni

Melissa Terhorst – Molenaar 2 juni

Joyce Radjpalsingh – Bansraj 7 juni

Ellen Houtman-Cramer 13 juni

Marta Klonowska 20 juni

Mirthe Das 23 juni

Wanda van Leeuwen – van Wilgen 24 juni

Ronald Elfrink 25 juni

ADVIEZEN PREVENTIE CORONAVIRUS

Klik hieronder voor de nieuwste gezondheidstips!

MTO VIERSCHOON 2019

De resultaten van het MTO zijn binnen en VierSchoon heeft goed gescoord.
Zie onder een deel van de resultaten:

Veel gestelde vragen

Als je door ziekte niet kunt komen werken, dan meld je dit zelf telefonisch zo spoedig mogelijk vanaf 07:00 uur in de ochtend of uiterlijk 1 uur voor aanvang van je werktijd bij jouw voorwerkster. Bij avondwerkzaamheden dient de melding ook zo spoedig mogelijk gedaan te worden, maar uiterlijk vóór 12 uur.

Nadat je in de ochtend telefonisch contact hebt gehad met de voorwerkster, neem je in de middag telefonisch contact op met de Relatiemanager over de volgende dag.

Een ziekmelding via sms, email of WhatsApp wordt niet geaccepteerd. Je doet altijd mondeling via telefoon een ziekmelding om goede afspraken te kunnen maken met je voorwerkster. Wanneer jij je ziek meldt, stellen wij je een paar vragen. Wij vragen je onder andere hoe het met je gaat en wanneer je denkt weer aan de slag te kunnen gaan. We vinden het belangrijk om positief te zijn en samen te kijken wat je eventueel nog wel kan, rekening houdend met je beperkingen.

Wanneer je gedurende de dag ziek wordt, laat dit dan meteen aan je voorwerkster weten.

Op de 23e van elke maand wordt je salaris uitgebetaald. Dit kan soms ook het einde van de dag zijn. Bij sommige banken (zoals ING) kan het tot 24u extra duren voordat dit is bijgeschreven.

Weet jij al wanneer je op vakantie gaat? Vraag het dan voor 15 maart via je website aan. Voor 1 april krijg je dan van ons terugkoppeling of de aanvraag is goedgekeurd. Geen bericht is goed bericht, dus hoor je niks voor 1 april en heb je aangevraagd voor 15 maart dan weet je dat je vakantie is goedgekeurd.

Vraag je het na 15 maart aan, stuur het ons dan via mail (algemeen@vierschoon.nl), de terugkoppeling kan dan langer duren. En houd er rekening mee dat de kans dan groter is dat de aanvraag niet goedgekeurd kan worden. We werken volgens het ‘wie het eerst komt’-principe.

Laat je ons ook even weten waar je naar toe gaat, we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig 😉