Leukste invalkracht schoonmaak gezocht!

Vind jij het leuk om als vliegende keep op meerdere locaties in te vallen en er dan voor te zorgen dat bewoners in een schoon verzorg- of verpleeghuis wonen? En vind je hygiëne en netheid net zo belangrijk? Lees dan snel verder of jij de leukste invalkracht van VierSchoon wordt!

Bij VierSchoon maak je de algemene ruimtes en appartementen schoon in een zorgomgeving. Dat geeft het werk een extra leuke uitdaging en gezelligheid. Je hebt in je dagelijkse werk contact met bewoners en je collega’s en werkt gewoon overdag. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en snapt wat er nodig is om mensen een schone en gezonde leefomgeving te bieden.

Wij investeren in jou!
Wij vinden het welzijn van onze medewerkers heel belangrijk. Zo investeren wij in jou met nuttige cursussen en leuke workshops waardoor jij met nog meer plezier je werk kunt doen.

Niet zomaar iedereen
Omdat je werkt tussen cliënten is het belangrijk dat je betrouwbaar bent en prettig in de omgang.
Wij bieden jou een topbaan in de schoonmaak en zoeken daarom ook echt naar toppers met een zorgzaam karakter. Jij bent soms iemands glimlach van de dag.

Een diploma is niet vereist, maar ervaring in het huishouden of schoonmaken wel. Je krijgt bij aanvang begeleiding van een voorwerker zodat je precies weet wat je moet schoonmaken met welke middelen.

Werktijden
Werktijden zijn gedurende de dag van maandag t/m vrijdag. Op z’n vroegst werk je vanaf 07:00 uur en op z’n laatst ben je om 14:00 uur klaar. Dit betekent dat we op zoek zijn naar iemand die alle dagen kan werken van maandag t/m vrijdag.

We vinden het ook wel fijn als je op korte termijn kan starten en in de zomermaanden veel beschikbaar bent.

Werkplek
Je wordt ingezet bij de verschillende verzorg- en verpleeghuizen en vervangt daar de vaste medewerker die ziek of vrij is. De verzorg- en verpleeghuizen bevinden zich in de volgende plaatsen: Zoetermeer, Haastrecht, Woerden, Bergambacht, Stolwijk, Schoonhoven, Gouda, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Sla een nieuwe weg in en solliciteer bij VierSchoon.

“Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de bewoners. Mensen zijn altijd blij als alles er weer netjes uitziet!” ~ Annemiek, medewerker Vierschoon”